Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας παρέχει τους πιο σύγχρονους τρόπους πληρωμής ώστε οι συναλλαγές να πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια και ευκολία. 

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

1. Αντικαταβολή

Εξοφλείστε με μετρητά την παραγγελία σας με την παράδοσή της από τη μεταφορική μας εταιρία στο χώρο σας.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Κατά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, είναι απαραίτητο να δηλώσετε τον αριθμό παραγγελίας που θα σας έχει αποσταλεί με την ολοκλήρωσή της. Στη συνέχεια, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με email στο info@epharmacy247.gr   ώστε να προχωρήσουμε άμεσα στην αποστολή της παραγγελίας σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε, αφού ολοκληρώσετε τη συναλλαγή, να μας στείλετε με email στο info@epharmacy247.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

Διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί:

ΠΕΙΡ: GR4701714200006420145720673

3. Πιστωτική ή χρεωστική κάρτα

Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και πληρώστε με την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται κάρτες VISA – MASTERCARD .

Το https://epharmacy247.gr/ δεν συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική / χρεωστική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

4. Παραλαβή και Πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημά μας

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, και επιλέξετε να την παραλάβετε από το κατάστημά μας, θα ειδοποιηθείτε με email ή γραπτό μήνυμα στο κινητό σας, για το χρόνο παραλαβής της.