Τρόποι Αποστολής

To ηλεκτρονικό μας κατάστημα διασφαλίζει την αρτιότερη, από πλευράς ποιότητας και χρόνου, μεταφορά των προϊόντων στον προορισμό τους, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό για τους πελάτες της να παραλαμβάνουν το άριστο ποιοτικά προϊόν και στα χρονικά πλαίσια που το περιμένουν.

Aποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη. 

Για αποστολές στην Ελλάδα

Για αγορές (εντός πόλης Αθηνά) κάτω από 40€ και έως 2 κιλά (ή όγκο αντίστοιχο 2 κιλών) η αποστολή κοστίζει 2,00€ και για κάθε ένα επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,60 ευρώ.

Για αγορές (χερσαίοι προορισμοί,νησιωτικοί προορισμοί ) κάτω από 40€ και έως 2 κιλά (ή όγκο αντίστοιχο 2 κιλών) η αποστολή κοστίζει 2,40€ και για κάθε ένα επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,80 , 1,00 ευρώ.

Για αγορές πάνω από 40€ και έως 3 κιλά (ή όγκο αντίστοιχο 3 κιλών) η αποστολή είναι δωρεάν και για κάθε ένα επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 0,80 ευρώ.

H παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας γίνεται με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS την επόμενη εργάσιμη μέρα όσο αφορά αποστολές για την Αθήνα και Κρήτη, και μετά απο 2 εργάσιμες για αποστολές στην υπόλοιπη Ελλάδα (Σημειώσατε ότι για τις Απομακρυσμένες – ΑΠ και Δυσπρόσιτες Περιοχές – ΔΠ μπορεί να φτάσει τις 2-3 εργάσιμες μέρες).

Σε περίπτωση που ο τρόπος πληρωμής είναι με αντικαταβολή , υπάρχει επιπλέον πάγια χρέωση 1,80€ ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμο θα επικοινωνήσουμε για να σας ενημερώσουμε.

Αποστολές στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρώπης γίνονται μέσα σε 2 – 12 εργάσιμες μέρες .Το κόστος τους εξαρτάται από το βάρος της αποστολής και προστίθεται στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγξετε το συνολικό κόστος . Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει αντικαταβολή , η εξόφληση γίνετε μόνο μέσω πιστωτικής / χρεωστικής ή τραπεζικής κατάθεσης . Τα προϊόντα αποστέλλονται εφόσον επιβεβαιωθεί η πληρωμή .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το Σαββατοκύριακο δεν πραγματοποιούνται αποστολές ή παραδόσεις παραγγελιών.